Om

Claus van Weezel

Optometrist & Kontaktlinseoptiker

 

VAN WEEZEL

 

 

OPTOMETRI

Ekstern lektor, Aarhus Universitet

 

Tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor og kursusleder for faget Special-optik på kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab.

Biografi

 

Claus van Weezel er uddannet optometrist i 1994 i København. Er specialist i optisk rehabilitering indenfor kontaktlinser og svagsynsoptik. De sidste 10 år ansat i Øjenklinikken, Kennedy Centret med undersøgelse af børn, unge og voksne med synshandicap og tilpasning af specielle kontaktlinser. Underviser og holder foredrag nationalt og internationalt. Er tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor på kandidatuddannelsen i optometri. Gennem flere år virket som bestyrelsesmedlem i Foreningen af Svagsynsspecialister og Dansk Keratoconus Forening.

Konsulent, Øjenklinikken Kennedy Centret

 

Faglig konsulent Websyn, Klinisk Database for Synshandicap. Websyn er en klinisk database, som dokumenterer tværfaglig indsats indenfor syns-rehabilitering og arbejder frem mod en faglig standard og ensartet lands-dækkende behandlig på området.

 

Konsulent, CSV København

Center for Specialundervisning for Voksne

 

Udredning af borgere med nedsat synsfunktion og tilpasning af optiske hjælpemidler.   

 

 

Optisk Udredning for Voksne med Synshandicap

 

Medforfatter til udgivelsen af god praksis for optisk udredning af voksne med synshandicap. Bogen kan rekvireres hos DTHS, Dansk, tale, høre & syn.

 

www.DTHS.dk

Publikationer


God Praksis Keratoconus

 

Medforfatter til God Praksis om Keratoconus som omhandler standard og god praksis for behandling af personer med Keratoconus, på tværs af øjenlæger og optometrister. Bogen kan bestilles hos Dansk Keratoconus Forening.

 

www.keratoconus.dk

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk Strand  |  Tlf. 3138 3555

Mail claus@vanweezel.dk www.vanweezel.dk